Verrassing!!

Dertig jaar! Reden voor een feestje! En wat voor een feestje… Een gigantisch dakterras, uitzicht op zee, borrelen met gezellige mensen uit de haven en met als grootste cadeau pap, mam en Joris!!!

_20171029_111943

FEEST!! # 30 jaar # verjaardag zuid-wester # party op het dakterras

Een week van tevoren wist ik nog van niks en nu staan we op de luchthaven van la Palma wachtend op pap en mam die komen. Wanneer de deur van de aankomsthal openschuift staan daar niet twee maar drie bekende koppies! Mijn kleine grote broer is ook mee, wat een top verrassing!!

Naast het vieren van deze onvergetelijke verjaardag touren we een week lang in een (iets te kleine) Fiat panda het eiland rond. La Palma is veelzijdig mooi! We maken een prachtige vulkaan wandeling bij el Pilar. We doorkruisen de waterval bij los Tilos en lopen door de indrukwekkende kloof over een rivierbedding. We genieten van de zon, zee en het intens zwarte strand. Voor een bezoekje aan de grotwoningen in Candelaria rijden we over een klein stijl weggetje naar beneden. Op de terugweg merken we pas echt hoe stijl dit weggetje is als onze panda de laatste bult net niet omhoog komt. We stappen uit, Hans geeft vol gas in z’n één en wij geven een duwtje voor de show. Het lukt, we zijn boven en om dit te vieren belanden we met een biertje en een heerlijke tapas op het terras. De volgende dag beklimmen we het hoogste punt van het eiland, roque de los Muchasos (2426 m) waar we boven de wolken wachten tot de zon onder gaat. Een magisch moment waarbij de lucht haar mooiste kleuren laat zien en waarbij de temperatuur daalt van een heerlijke 25 naar een frisse 7 graden! Met de verwarming aan, knus op de achterbank rollen we in onze panda de berg af naar Tazacorte. Daar logeren we met z’n allen in een heerlijk appartement met uitzicht op de haven én de enorme bananen plantages. ’s Ochtends samen ontbijten en ’s middags borrelen op het dakterras, genieten!!

Vulkaan wandeling el Pilar

Waterval los Tilos 

Roque de los Muchasos

Zonsondergang boven de wolken, magisch!!

Het waren fantastische dagen en enorm vertrouwd om samen te zijn. Met een dikke knuffel en een traan nemen we afscheid en kijken nu al uit naar een volgend bezoek!

 

6 comments

  1. Hee Hans, mooi om te lezen man! Van harte gefeliciteerd. Het maken van mooie dagen is jullie specialiteit, maar overtref jezelf maar eens, groetjes aan Roos,
    Liesbeth & Ronald.

    Like

  2. Wat een prachtige foto’s weer! En wat een geweldige wandelingen hebben jullie gemaakt.
    We hebben net de spectaculaire start van de 2e leg van de VOR gezien. Ze komen jullie kant op dus ik zou zeggen: hou een oogje open, ze gaan heel hard!

    Like

  3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Roos!! Jullie verhalen zijn ongelooflijk jaloersmakend maar vooral ook heerlijk om te lezen tussen alle dagelijkse beslommeringen door 🙂 Genietze van alle avonturen en ervaringen!

    Like

  4. Hoi Roos,
    Ik wil je even wat vertellen, los van het genieten van jullie verhalen geniet ik ook van je moeder 🙂
    Vanochtend samen gewerkt en echt waar,ze lijkt wel een zonnepaneel geeft bijna licht na een bezoekje aan jullie 🙂
    Dus de Vagebond heeft verstrekkende gevolgen en houdt ons ook warm!!!
    Dankjewel, want ’t vriest hier bijna, brrr!
    Voor nu: ga lekker verder met genieten!

    Like

Plaats een reactie