Dakloos & werkloos

We hebben nog een weekje werken te gaan wanneer de laatste verhuisdoos in de verhuiswagen word geladen. Wij blijven alleen achter met nog een matras, een tasje kleren en de naaimachine… Zielig..?  Nee helemaal niet! Wij maken gretig gebruik van een leeg huis, welke werd omgebouwd tot meubelmakerij en zeilmakerij. Allereerst zagen we ons riante twee persoonsmatras in twee stukken en maken het passend voor ons bed in de voorpunt van de boot. Daar willen wij tenslotte ook drie jaar riant kunnen slapen. Hierna is de buiskap aan de beurt en de woonkamer vult zich met meters doek en garen.

Na beide een geweldig en warm afscheid te hebben gehad van ons werk en collega’s, welke niet voorbij kon gaan zonder een grapje, is het tijdperk van vertrekken dan echt aangebroken. Super eng, maar we gaan het gewoon doen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s