Cadeautje

Met een grote rode parasol van 100m2 voor ons varen we zuidwaarts langs de Engelse kust bij Dover. In Nederland is het hitteplan van kracht, opa’s en oma’s worden binnen gehouden, treinen rijden met vertragingen en scholen gaan eerder dicht. Hier op zee is het prima uit te houden! Deze eerste trip is een cadeautje! Zon, warm, lange dagen, korte nachten, vlakke zee, zeilen met genaker, en verse vis! We genieten!

Na bijna 48 uur varen kunnen we de verleiding van het mooie weer niet weerstaan en slaan rechts af de Solent op. Vlak bij Cowes gooien we ons anker uit en worden we verwelkomt door een dolfijn die een showtje weggeeft! We nemen een duik in het frisse water en roken de vers gevangen makreeltjes op de bbq! We hopen op onze reis nog meer van deze cadeautjes uit te mogen pakken, wat een fantastisch begin!

5 comments

  1. Fantastisch plekje, Newtown River! Ga vooral ook even naar het einde van de rivier, daar ligt een leuke pub. Let wel op, want het valt hier droog – wij waren een kwartier te laat en konden de pub niet bereiken. Er is ook een mooie wandeling die begint bij het gammele steigertje tegenover de moorings. Jullie hebben dit kadootje wel verdiend na al dat harde werken! Dikke kus, Mariel en Rob.

    Like

  2. Klinkt heel erg goed en dik verdiend! Geniet van jullie kado en hopelijk komen er nog veel meer kado’s op jullie waterreis. Stoer die verse vis… 🙂 ENJOY SHIP AHOY!! Doeiii Gr Kitty

    Like

  3. Klinkt heel erg goed en dik verdiend! Geniet van jullie kado en hopelijk komen er nog veel meer kado’s op jullie waterreis. Stoer die verse vis… 🙂 ENJOY SHIP AHOY!! Doeiii Gr Kitty

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s