Blub, blub, blub…..

Blub, blub, blub…..daar gaan we, de diepte in. Daar waar het water steeds donkerder blauw wordt, je zweeft als in de ruimte en alleen je eigen ademhaling hoorbaar is.

_20180427_105806

We zijn een kleine week op Bonaire, ons ‘thuis’ voor komend half jaar, en onze padi is binnen! Samen met Freek en Juul maken we onze eerste duik alleen de diepte in. De oceaan is prachtig, niet alleen boven maar zeker ook onder water!

Wat is het fijn, de hele familie hier op vakantie! Een kleine twee weken hangen we nog even de toerist uit en verkennen het eiland van noord naar zuid, zowel boven als onder water. We scheuren door de eindeloze vlakte van het nationale park, een bizar landschap met duizenden catusplanten. We stoppen bij de mooiste baaitjes voor een verfrissende duik met of zonder snorkel. Bij het Goto meer spotten we de eerste flamingos en het dierenrijk wordt aangevuld met honderden (brutale) iguanas. Het contrast is groot wanneer je naar het zuiden rijdt. Een ruig heuvelachtig landschap maakt plaats voor een kale witte vlakte welke schitterd in de zon, de zoutpannen! We organiseren onze eigen Vagebond dive and snorkel sunset sailing cruise naar klein Bonaire. En in het blauwste water laten we ook nog even de kite de lucht in! Het is heerlijk, het is genieten, ons ‘thuis’ voor komend half jaar!

5 comments

 1. Klinkt goed! Bij mij laden een paar foto’s niet. We hopen dat de rest van de tijd net zo mooi gaat worden! Heel veel succes en plezier!!
  Veel liefs de eigenwijsjes

  Like

 2. Ziet er weer super uit! Sterkte met het weer terug in het arbeidsritme komen Roos – dat zal best wel weer even wennen zijn. Hebben jullie al een goed ‘thuis’ gevonden?

  Like

 3. Hello zuster Roos,
  Wat gaaf dat je in je half jaar vakantie op Bonaire gaat werken… hoezo, je houdt van je werk 😉
  Veel duikplezier en maak nog maar veel leuke onderwaterfoto’s maar ook zeker bovenwaterfoto’s. Groetjes aan Hans en samen nog genieten!!
  PS: bedankt voor je leuke kaart op de werkvloer 🙂
  xxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s