LEEF Bonaire!

Vijf rondjes lang cirkelen we, in een mega drone, boven de Vagebond. Samen met Ellen en Janneke zit ik in een Fiat panda met vleugels en een uur lang bekijken we Bonaire van boven. Van de zoutvlakte in het zuiden tot Washington slagbaai in het noorden. Eventjes krijg ik zelf de stuurknuppel in handen en voel me zo vrij als een vogel, dit lijkt wel oceaanzeilen!

Wat een gezelligheid, een week lang met Ellen en Janneke!! Tussen mijn diensten door doen we de leukste dingen en hebben vooral een hoop bij te kletsen.

We beginnen de week met een yogasessie bij sorebon en gaan van een downward facing dog naar een child pose en weer terug.

_20180901_193920

Yoga with a view

We snorkelen, duiken, en zeilen naar klein Bonaire. Bij no name beach gaat de bbq aan en Bo los op het strand. Ze rent en graaft in de grootse kattenbak die ze ooit gezien heeft. We leven een heerlijk leven hier op Bonaire!

IMG-20180812-WA0078

Crab race!!!

Andre Hazes junior is op het eiland en als echte Hollanders mogen we dit feestje natuurlijk niet missen. Ellen en Janneke staan al eerste rang als wij na mijn avonddienst met de dingy naar cocobeach planeren. Bij het nummer LEEF! komen we het strand op gelopen en feesten nog een paar uurtjes mee.

_20180901_194222

Ook de cruisers waren bij Andre!

Het voelde als van ouds, gezellig en vertrouwd! Dank dushi’s voor de heerlijke week!!

_20180901_194020.JPG

2 comments

  1. wat een heerlijk leven. Een vakantie in de grote vakantie en tussendoor werken. Zo hou je het wel vol !! Afgelopen weekend waren CJLM bij ons en hadden we een geweldig gezinsweekend. Vandaag begint voor hen het normale leven -> Jesse naar werk en Louise en Minne naar school. dat is wel afkicken na ruim 13 maanden zeilen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s