Bye bye Bonaire

Bonbini Bonaire, wat hebben we ons hier welkom gevoeld. Het is november. Nog één keer werpen we een blik achterom, ayo Bonaire! 8 maanden lang hebben we mogen genieten van dit fijne eiland. We hebben er gewerkt, gezellige mensen ontmoet, kregen er een crewlid bij en heel veel fijn bezoek uit Nederland. Maar het waren ook moeilijke maanden, een jaar samen op 10m2 is niet altijd makkelijk. Op die kleine vierkante meters kom je jezelf en elkaar letterlijk en figuurlijk vaak, soms te vaak tegen. Een korte break en tijdelijk thuis op Bonaire heeft ons goed gedaan. En wanneer er in het thuisfront iets gebeurd zijn de Nederlandse Antillen ineens niet zo heel dichtbij meer. Gelukkig vliegen zowel Tui als KLM dagelijks op en neer naar Amsterdam.

Bonaire, acht maanden aan mooie herinneringen…. DUIKEN, OSTRACODS, DIA DE RINCON, KITESURFEN OP ATLANTIS BEACH, HIKE BRANDARIS, CHILLEN BIJ SOREBON, FEESTEN BIJ COCO, ZWEMMEN BIJ BOCA SLAGBAAI, FLAMINGO’S, GEZELLIGHEID BIJ HAVANNA, ZEILEN NAAR KLEIN BONAIRE, GOTOMEER, ZOUTVLAKTES, REGATTA EN HET INTENS BLAUWE WATER!

imag0024

afscheids-steiger-sunsetborrel

Na een geslaagde afscheidborrel is het tijd om te gaan. De volgende ochtend gooien we los voor een goeie 30 mijl naar klein Curaçao! Danki Bonaire, Ayo!

imag0033

Ayo Bonaire!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s